17.6.11

as a friend


Viimeviikonloppuna juhlittiin siis Elinan ja Jannin tupareita ! Kahden viikon remppaamisen jäljiltä kämpästä tuli ihan tosi hieno, tapetit seinillä ja matot lattioilla. Ylemmässä kuvassa minä ja mun upea jää-kossu-mansikka-drinkki-asia !


Tässä siis kaunis-Elina ja immortal-Henni :-------)
Laurakin tuli pieksämäeltä seuraksi ja tosta juomasta en ole aivan varma..... Tais olla last pineapple ?''Onnellista yhteiseloa Janni ja Elina !''Päädyttiin sitten kasaamaan Lauran ja Ingan kanssa kanada kortti taloa ! En kyllä saanut ite kasattua kuin kaksi kerroksisen.


Vessan liitu taulu jossa alkuillasta luki vain ''älkää oksentako ammeeseen'', se vähän täyttyi kun kaikki vierat kävi kirjoittelemassa sinne nimiä ja terveisiä.
Kotikolossa oli aika paljon porukkaa, Laurakin tuli pariisista just sopivasti tonne, oli tusi mukavaa ja makoisaa. Tupareistä lähdetiin sitten yhtiin metsä partyihin, joissa sit löhöiltii kasassa ja jammailtiin sun muuta mukvaa. Kello oli jotain kolmen neljän paikkeilla kun lähdettiin sitten kävelemään Lauran ja Tremaynen kanssa jostain mustankorkean takaa keskustaan (lue käveltiin viisi kilometriä muurameen päin ja takaisin ja tilattiin taksi). Oli ihan hupaisa kävelymatka, hyttysyiä enemmän kun laki sallii jalat tosi puuduksissa ja kello oli kuus tai seittämän kun päästiin keskustaan :-----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti