14.4.12

meanwhile in jkl henni became a whore

Noin niinkun pikkusiskoani Lauraa lainaten. Kyseinen lause viittaa siis mun harrastukseen tankotanssiin ! Tossa on pari kuvaa mitä Hanu nappas kun se oli katsomassa mun harkkoja viime viikolla, anteeksi lihavuuteni.Toissapäivänä miittasin Emmiä kahvilla ja istuskeltiin keskustan pysäkeillä varmaan tunti juttelemassa kun oli kerrankin sellanen sää, että melkein tarkenin olla ulkona paleltumatta. Olin menossa venyttely tunnille, mutta skippasin sen koska oli kipeä olo, silti laahasin itteni eilen ihan normi harkkoihin ja kuolin. Nyt kurkku huutaa hoosiannaa just kun ei sais koulun puolesta olla kipeänä (viikko aikaa harjoitella taitajiin).Oon myös työstänyt ahkerasti mun ikuisuus projektia saada pidennysten väri mätsäämään mun oman tukan väriin eikä vieläkään lähelläkään samoja sävyjä :---( Oon tuhlannut tässä kuussa ja viimekuun viimeisellä viikolla hiusväreihin arviolta sata euroa eikä siltikään natsaa. Okei pakko myöntää että aika ovelasti oon kyllä kihartanut oman tukkani tonne väliin, ettei se näkyis niin paljon, mutta en silti ole tyytyväinen. En nimittäin suostu käyttämään nuita julkisesti ennenkun värit mätsää melkein täydellisesti.

Jeij aloin syömään taas vähän terveellisemmin ja vähemmän, josko sitä tänä kesänä vihdoin uskaltautuis rannalle. Kulutin Torstai aamun ja illan katsomalla Hana yori dangon ja aloitin myös Hana kimin katsomisen uudestaan. Hannakin tykkäs hydistä !


Myös ne taitaja vaatteet tuli tällä viikolla ja stressi vaan kasvaa... Alapuolella myös kuva kuinka rumalle Viitaniemen takapiha näyttää. Jaon opistothan ovat savuttomia kampuksia ??

savuton kampus in my ass


8 kommenttia:

 1. Siis herranjestas miten upeat hiukset neidillä on!! Upeimmat mitä oon ikinä nähnyt :) Ja sopii sulle paremmin ku hyvin!

  VastaaPoista
 2. kiitosta kiitosta ! :----) yllättävän hyvin passaa itestänikin vaikka vähän tökerösti noita väsäilinkin.

  VastaaPoista
 3. ihanat kiharat!

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Oi kun oot kaunis ja kaikkea! Mä halusin mun kaverin kaa alottaa tankotanssin kovana kuntoilu harrastuksena, mutta kun sitä ei voi missään tääl pies kaupungis harrasta :(
  Käy toki kurkkaa mun blogi jos kiinnostaa:
  http://lovehateanddreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on kuntoilua toisin kun väitetään ! Ja eihän se sen vaikeampaa ole kun ostat kotiin tangon, netistä löytyy hullun hyviä apuvideoita ja tekniikaa voi hioa kun ottaa liikkeet videolle. haba kasvaa :---) itse oon tauolla jalkojen takia höh

   Poista